Ovocné zmrzliny připravujeme primátům do kelímku, dáme jim i dřívko - Monika Ptáčková, host Lucie Výborné (video)
Zdroj: Youtube, Český rozhlas Radiožurnál
Na závěr týdne se v Safari Parku ve Dvoře Králové podíváme do kuchyně. Rozlehlá kuchyně je bezobalová, bezpalmová, spousta věcí se připravuje z domácích zdrojů. Vedoucí výživy Monika Ptáčková s kolegyněmi připravuje jídlo pro tři tisíce zvířat. „Na výživáře se ne každý hlásí. Já jsem po škole přišla do zoo s tím, že jsem si na místo v zoologii chtěla počkat, pak shodou okolností poptávali výživáře a já jsem to jako mladý odvážný člověk na sebe vzala,“ usmívá se.
Článek: https://radiozurnal.rozhlas.cz/ovocne-zmrzliny-pripravujeme-primatum-do-kelimku-dame-jim-i-drivko-kazdy-mel-mit-9041859
Poslouchejte jako podcast v mobilní aplikaci mujRozhlas https://rozhl.as/mujRozhlasAplikace
Webové stránky Radiožurnálu: https://radiozurnal.rozhlas.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/radiozurnal/
Twitter: https://twitter.com/Radiozurnal1
Instagram: https://www.instagram.com/radiozurnal/
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Češi jsou na evropské špičce v počtu domácích zvířat - Humanizace zvířat je velkým trendem
- Eva Turnová: Můj bunkr, můj hrad (Glosa Plus) (audio)
- Sklon, světová strana i kvalita krytiny. Na co dát pozor při umístění fotovoltaiky?
- Připravte bazény na sezonu. Ty vypuštěné nebo zazimované s loňskou vodou mají svoje pravidla (Hobby magazín) (audio)
- Jak se nespálit při výběru stavební firmy
- Nejznámější česká přehrada s lesní procházkou a krásnými výhledy. Kudy kam? Začněte v Loučovicích